O nama

O NAMA

Dragi nasi prijatelji i vjerni slusaoci,zelja nam je ukratko predstaviti Vam radio Baja & Biljana vas online radio.
Radio Baja & Biljana je online radio uz ciju se muziku vec duzi broj godina bude i odlaze na pocinak mnogobrojni slusaoci. Tacnije Baja & Biljana postoji od 24.05.2018.

U veoma kratkom periodu postigli smo veliki uspjeh i iz dana u dan postižemo sve veću slušanost širom svijeta.
Slušaoci su nam na prvom mjestu! Poštujemo njihov ritam, njihove ukuse, njihove emocije i trudimo se da pridobijemo poverenje i naklonost svakog od njih.

Insistiramo na kvalitetu čak i ako to zahtjeva mnogo više rada i truda.
Radio Baja & Biljana je danas poznatljiv po najraznovrsnijoj i najkvalitetnijoj muzici koju svojim slušaocima nudi 24h dnevno
(Narodna Muzika,Sevdah,Zabavna Muzika,Domaca Muzika,Noviteti,Stari hitovi,Balade) koju slušaju sve nacije i generacije.

U sklopu radija formiran je chat koji nasim slušaocima daje mogućnost dopisivanja uz veliki broj emotikona ( pokretnih sličica ),širenjem novih poznanstava, zabave uz dobro raspoloženje naših dj-eva.

Takodjer putem našeg radija možete čestitati razne prigode svojim najmilijima ( praznici,rodjendani,rodjenja,sklapanje braka itd.) uz veoma povoljne sms pakete koje imamo u ponudi.

Treba istaci i ono najvaznije,a to je da ste razlog velikog uspijeha Radio  Baja & Biljane upravo vi nasi vjerni slusaoci,kao i vijerna ekipa na chat javi
i veliki broj nasih facebook prijatelja koji svakodnevno isticu svoju podrsku i prate nas !!

Ovom prilikom zahvalili bi se svima vama na ukazanom povjerenju i podrsci,kao i nasim adminima koji su nasim slusaocima na raspolaganju 24h dnevno.

Vas Radio  Baja & Biljana.

“ MUZIKA ZAISTA NE POZNAJE GRANICE ONA SPAJA LJUDE!!“